20 juni 2019

WAAR BEN IK NU ECHT NAAR OP ZOEK?

Sinds mijn eerste brief van 5 mei jl vragen mensen mij regelmatig, waarom ik zoveel tijd en energie stop in de zoektocht naar het ontbrekende vaccinatie bewijs.

Zeker op het begin waren er een aantal mensen, die zonder enige terughoudendheid meenden te weten waarom ik me hier zo druk over maakte.

Zo insinueerde de één dat ik het deed om vooral persoonlijke aandacht te krijgen of de ander die stelde dat ik het deed om veel geld mee te verdienen.

Mooie gedachten, die mij hebben geholpen om me elke dag weer af te vragen: "Waarom doe ik het eigenlijk?".

Toen ik vorige week in de Ziggo Dome luidkeels "Keep on Rocking in a free World" meezong met Neil Young werd mijn drijfveer voor mezelf ook weer duidelijker.

Terwijl ik naar de authentieke rebel en protestzanger Neil Young keek, met achter hem het bordje "LOVE" en links naast hem een beeld van een Noord-Amerikaanse indiaan wist ik het zeker:

I Am Searching For A Heart of Gold.

En dan niet alleen bij mezelf, bij mijn vrouw en kinderen maar zeker ook bij iedereen die een rol speelt in dit "vaccinatie-vraagstuk".

Fijne dag,
Frank Ruesink

ps 1: en ja dit bericht is ook speciaal voor de mensen, die behoefte hadden aan een kort en bondig bericht van mijn kant..

ps 2: Want het volgende bericht wordt weer een lange. Dit gaat een 1 op 1 kopie worden van mijn reactie op een mail, die ik vrijdag ontving. De mail waar ik gisteren in mijn brief naar Rens Raemakers al naar verwees.

Deze reactie heb ik geformuleerd in een email gericht aan de heer Klaas Dijkhoff, Paul Blokhuis, Hugo de Jonge en Minister Bruno Bruins, met alle fractievoorzitters van de Tweede Kamer plus een aantal mensen van het RIVM in de CC.

Aangevuld door mij met de gehele Nederlandse Pers in de BCC.

Deze email bestaat uit vier concrete verzoeken. Een verzoek aan alle factievoorzitters in de Tweede Kamer, Een verzoek aan de Nederlandse Pers, Een verzoek aan alle Nederlandse ouders en tenslotte een verzoek aan Klaas Dijkhoff.

Ik verwacht dat ik deze email morgenochtend online zet.

Vanavond eerst de schommel voor mijn kinderen in elkaar zetten want ook dat gaat gewoon door.

Ps 3: Vergeet niet deze mooie video van Elsa aan te klikken en even drie minuten hard mee te zingen.