4 april 2020

WAAROM VOETBALLER DROGBA VANDAAG EVEN MIJN HELD IS

Eindelijk een bekende voetballer, die zich uitspreekt over het gebrek aan ethische praktijken van de farmaceutische industrie. # drogba https://tinyurl.com/t7yw7c6

„Het is ondenkbaar dat we dit blijven accepteren”, liet Drogba, voormalig spits van onder meer Olympique Marseille en Chelsea, optekenen. „Afrika is geen laboratorium. Ik keur dit racistische en minachtende voorstel sterk af.”

„Help ons levens te redden in Afrika en de verspreiding van het virus tegen te gaan, in plaats van ons te gebruiken als proefkonijnen”,

Eindelijk iemand, die opkomt om de "weerlozen" in Afrika te beschermen tegen vaccinproducenten.

Eindelijk iemand, die zegt dat Afrika geen laboratorium is voor farmaceuten.

En ja, eindelijk een idool voor veel jongeren, die niet vergeten is welke grootschalige vaccin misstanden al hebben plaatsgevonden in Afrika. # congo # 1miljoen # experiment https://tinyurl.com/y2a72ukz (echt kijken, zeker vanaf minuut 12)

Laat duidelijk zijn.

Ik heb volledig begrip voor iedereen, die nu angst ervaart voor het virus.

Ik heb ook volledig begrip voor iedereen, die op basis van de in het verleden verkregen informatie uitkijkt naar een vaccin.

Maar sluit a.u.b. niet je ogen voor alle fouten, die er in het verleden al hebben plaatsgevonden.

Sluit niet je ogen voor al die 7.534 Nederlanders, die na de Mexicaanse griep vaccinatie een melding hebben gedaan van bijwerkingen.

Sluit niet je ogen voor die 10 dood geboren kinderen waarvan de moeder net was gevaccineerd met het Mexicaanse griep vaccin.

Kies ervoor om je eigen onderzoek te blijven doen. Blijf vragen stellen. Blijf leren van het verleden en blijf alternatieven ontdekken om op een natuurlijke manier een sterk immuunsysteem te ontwikkelen.

Geniet van de dag vandaag en blijf je net zoals Drogba uitspreken wat voor jou belangrijk is.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink