8 juni 2020

HUGO DE JONGE - WAAROM GAAT U NIET NAAR CHINA IN PLAATS VAN CHINA NAAR NEDERLAND TE HALEN?

Beste Hugo,

Terwijl ik het laatste nieuws van de dag doorneem zie ik tot mijn verbazing opeens deze zin voorbijkomen: "Ik stuur alleen maar sympathieke en liefdevolle berichten." https://tinyurl.com/y9vcx237

Ik moest het daadwerkelijk drie keer lezen maar deze woorden schenen toch echt uit uw mond te komen. Leg het mij dan nog eens uit.

Wat is er zo sympathiek en liefdevol aan die drones in de lucht, die 1,5 meter samenleving, die enorme angstpolitiek, het gevangen zetten van ouderen, de enorme drang naar een nieuw vaccinatie experiment, de nieuwe wet vanaf 1 juli met gigantische boetes, het verplichte mondkapje in het OV, de corona-app en uw hooghartige gedrag richting elke vorm van kritisch tegengeluid? https://frankruesink.nl/willem-engel/

Wat is hier liefdevol aan? Ik doe al een tijdje mijn best om het te zien maar het enige dat ik zie is een Minister die van ons zogenaamde vrije Nederland een Chinese politiestaat wil maken.

Het stemt mij dan ook positief dat steeds meer Nederlanders dagelijks op uw FB pagina een kritisch tegengeluid laten horen. Zo ook over dit bericht van militairen met uw geliefde corona app. https://tinyurl.com/y8xvtsbl

Maar de kans dat u zich van al deze reacties iets aantrekt acht ik ondertussen niet zo groot. Ik weet wel wat u denkt:

"Laat die kritische Nederlanders maar schrijven. Het is nog even wachten en dan geef ik ze allemaal een extra portie strafpunten.

Net zoals in mijn beloofde land... China. https://tinyurl.com/yas76rqo

Met gezonde groet,
Frank Ruesink Voorvrijheid.nu

ps: Ik kijk nu al uit naar mijn afspraak met uw collega staatssecretaris Paul Blokhuis van 23 juni a.s., dan komt het aanstaande vaccinatie experiment ook zeker ter sprake.

ps 2 : Pieter Omtzigt en Evert Jan Slootweg wordt het niet eens tijd voor een zeer kritisch debat binnen het CDA over dit liefdeloze en ontzielde beleid van dit kabinet? Ik ben echt reuze benieuwd hoe jullie dit allemaal thuis aan jullie geliefden uitleggen. Mij lukt het ondertussen allang niet meer.