15 juni 2020

WELKE BN'ERS VOLGEN HET DAPPERE VOORBEELD VAN TISJEBOY JAY, ERNST JANSZ EN DJ PAUL ELSTAK?

In het leven heeft iedereen de keus.
Spreek ik de waarheid of dien ik de leugen.

2020 is voor veel mensen het jaar van de waarheid.
Het is erop of eronder.

Gaan we vanaf 1 juli vele van onze vrijheden inleveren met de nieuwe coronawet? https://tinyurl.com/yap6bj3m

Gaan we daadwerkelijk de 1,5 meter samenleving accepteren?

Laten we de hele horeca- en evenementenbranche kapot gaan?

Gaan we akkoord met een wet dat BOA's je huis kunnen binnendringen?

Of komen we massaal tot inzicht dat we dit niet willen?

Staan we echt op en spreken we ons uit dat onze vrijheid ons allerhoogste goed is?

Iedereen heeft hier zijn eigen rol in te spelen.
Ik heb mijn rol en jij hebt jouw rol.

Toch zijn er een aantal mensen in onze samenleving, die een grotere rol (kunnen) spelen.

Dit zijn de Bekende Nederlanders. Zij hebben meer volgers. Ze hebben meer bereik en kunnen met hun stemgeluid opkomen voor waarheid en de liefde of ze kunnen (on)bewust de leugen en de angst dienen.

In de afgelopen tijd zijn er een aantal helden opgestaan.
Helden die hun nek openlijk boven het Malieveld hebben uitgestoken.

Een daarvan is Tisjeboy Jay. Voor mij is hij een (corona)held. https://tinyurl.com/yamwkm8e

Bekend zijn, een succesvolle carrière hebben en je openlijk kritisch uitspreken over het coronabeleid van de overheid is niet een makkelijke maar wel een belangrijke weg.

We lopen allemaal op onze eigen weg waarop we kunnen zwijgen uit angst voor de consequenties of waarop we kunnen spreken uit liefde voor de gehele mensheid.

Het laatste genoemde klinkt soft. Maar hier heb je ballen voor nodig. En laat duidelijk zijn dat heeft Tisjeboy Jay

Iedereen heeft zijn eigen individuele carrière en zijn eigen unieke talenten om zich in te zetten voor de vrijheid van de mensheid.

Ik ben ongelofelijk benieuwd hoeveel BN'ers zich in deze tijd durven in te zetten voor een eerlijke, vrije en bezielde Nederlandse samenleving.

Hoeveel van de BN'ers staan op en laten hun stem horen op de Viruswaanzin Demonstratie - Samen terug naar Normaal? Ik ben benieuwd en hoop heel veel.

Hoe mooi is het dan dat vandaag de briljante post van Ernst Jansz (Doe Maar held) viraal is gegaan? https://tinyurl.com/y7blhvkl

Hoe gaaf zou het zijn als hij zijn lied zingt op de vrijheidsbijeenkomst van 21 juni. Viruswaanzin Demonstratie - Samen terug naar Normaal?

Hoe mooi is het dat Dj Paul Elstak zich uitspreekt tegen de coronawaanzin en dat hij als één van de vele DJ's naar de demonstratie van 21 juni komt Viruswaanzin Demonstratie - Samen terug naar Normaal?

Ik kan niet wachten tot er meer BN'ers zijn die hun innerlijke schroom overwinnen en hun gezonde verstand laten spreken.

Mijn advies aan alle BN'ers: Wees niet bang voor reputatieschade. Zie alle positieve reacties op het bericht van Ernst Jansz.

Als je spreekt vanuit de waarheid en vanuit liefde dan kan je carrière nooit geschonden worden.

Het enige wat er kan gebeuren is dat je gaat ervaren dat Dj Paul Elstak gelijk heeft. Je carrière gaat als " A Rainbow high in the sky" https://tinyurl.com/o7btskz

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Ik ben super benieuwd welke BN'er hoop jij aanstaande zondag te zien als jij ook naar het Malieveld gaat? Viruswaanzin Demonstratie - Samen terug naar Normaal

Ps 2: Welke BN'er heeft volgens jou nog meer een positieve hoofdrol gepakt door ook een kritisch stemgeluid te laten horen?

Deel filmpjes en artikelen en laten we met elkaar BN'ers helpen om niet langer vanuit angst te zwijgen maar vanuit liefde te spreken.