6 januari 2020

MINISTER CORA VAN NIEUWENHUIZEN – WIE VAN DE DRIE HEREN VOLGT UW GOEDE VOORBEELD?

Beste Mevrouw van Nieuwenhuizen,

We spraken elkaar voor het laatst bij het speed-daten op het VVD festival op 23 november 2019. Alles wat ik in deze brief schrijf heb ik u toen ook persoonlijk verteld.

Echter aangezien herhaling de kracht van de boodschap is herhaal ik hierbij nogmaals mijn boodschap.

Ditmaal ook voor al mijn Facebook volgers maar speciaal voor de staatssecretaris en de twee ministers van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (de heren Paul Blokhuis, Hugo de Jonge en Bruno Bruins).

Als drie mensen namelijk in dit nieuwe jaar een voorbeeld zou kunnen, maar vooral zouden moeten, nemen aan u dan zijn zij het wel.

Uw optreden van 30 oktober 2019 in de Tweede Kamer zorgde ervoor dat ik speciaal met u wilde speed-daten

Uw eerlijkheid en oprechtheid zorgde ervoor dat ik voor alle aanwezige VVD'ers o.a. de tekst “Cora gaf het voorbeeld” op de lichtkar had staan bij de entree van het VVD festival

Uw excuses in de Tweede Kamer toonden aan dat u als minister bereid was om verantwoordelijkheid te nemen voor de fouten op uw ministerie na het "Stint drama"

Uw emoties lieten zien dat u persoonlijk betrokken was bij het enorme leed bij de nabestaanden

Uw stilte in de Tweede Kamer was uw respect voor de overledenen van dit grote drama

U liet zien dat het openlijk toegeven van fouten een teken was van uw kracht en zeker niet van uw zwakte

Dit alles verdient niet alleen mijn respect wat ik u ook gaf tijdens ons gesprek, dit alles verdient navolging in 2020.

Ik kan namelijk niet wachten op de dag dat ik één de drie heren, Blokhuis, de Jonge of Bruins, uw goede voorbeeld zie volgen

Ik kan niet wachten op de dag dat ik bij één van de drie heren dezelfde emoties zie als die ik bij u zag op 30 oktober jl.

Ik kan niet wachten op de dag dat ik bij één van de drie heren het morele besef zie hoeveel leed hun ministerie ouders van kinderen met vaccinschade heeft aangedaan

Ik kan niet wachten op de dag dat ik hoor dat één van de drie heren hun excuses aanbiedt voor het tekort schieten van het Ministerie van Volksgezondheid.

Ik kan niet wachten tot in de tweede kamer iedereen dezelfde emoties voelt als de ouders van Freek, Damian, Yara, Kees, Milow, Miquel en Jimmy nog elke dag voelen. https://tinyurl.com/vubfx7o.

Dankzij u heb ik gezien dat het mogelijk is.

Dankzij u heb ik gezien dat er politici zijn, die hun hart kunnen laten spreken.

Dankzij u heb ik gezien dat er politici zijn die menselijk genoeg zijn om hun fouten toe te geven.

Dankzij u heb ik gezien dat er politici zijn, die niet langer kiezen voor onwetendheid maar voor verantwoordelijkheid.

Het is wachten op de dag totdat ook de heren Blokhuis, De Jonge of Bruins uw goede voorbeeld volgen en deze dag komt elke dag dichterbij.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Jeno Hoogakker nogmaals dank voor jouw bijdrage voor het opstellen van deze pijnlijke lijst https://tinyurl.com/vubfx7o

ps 2: Thanh Hagoort dank dat ik een bijdrage kan en mag geven om te zorgen dat jouw zoon Freek Hagoort nooit wordt vergeten.

ps 3: Dank voor iedereen die dit bericht heeft gelezen. Laten we elke dag weer beseffen dat we de politiek krijgen, die wij verdienen. Als we vinden dat er te weinig menselijkheid is, dan moeten we zelf zorgen dat deze menselijkheid terugkomt.

Het is aan mij. Het is aan jou. Het is aan ons allemaal.
# biglies # bigtruth # stopdearrogantie

https://www.youtube.com/watch?v=Lq3tOf3ue6M