26 december 2020

HUGO DE JONGE: WAAROM ZO'N CHRONISCH GEBREK AAN RESPECT VOOR AL DIE VRAGEN VAN HET ZORGPERSONEEL? #TIJDVOORAFTREDEN

Beste Hugo de Jonge,

We hebben dit jaar een aantal bijzondere ontmoetingen gehad. Zeker die op 16 april jl staat mij nog helder voor de geest: https://tinyurl.com/ycflwjef.

Jouw uitspraak: "er is maar één oplossing voor dit probleem en dat is een vaccin" deed al het ergste vermoeden.

We hebben in Nederland te maken met een minister van Volksgezondheid die bewust kiest voor een vaccinatie-tunnelvisie en die geen enkele aandacht gaat besteden aan welk alternatieve oplossing dan ook: https://tinyurl.com/y6yf99xw

In elke ontmoeting met jou stond voor mij maar één motto centraal "heb respect voor mensen met een andere gezondheidsvisie en kijk naar alle beschikbare alternatieven voor een gezond leven".

In 2020 heb jij hier bewust niet voor gekozen. Het was een jaar waarin je de les moest leren dat: "de haat, die jij ontvangt niets anders is dan een weerspiegeling van jouw gebrek aan liefde": https://tinyurl.com/yd5kzlml

Echter, op deze Tweede Kerstdag is er wederom een nieuw dieptepunt bereikt in jouw chronische gebrek aan respect voor de medemens (zie video).

Echt elke Nederlander weet ondertussen wel hoeveel vragen en twijfels zorgmedewerkers nog hebben over het coronavaccin: https://tinyurl.com/yabffemy

Vele experts hebben allang gezegd dat er veel opener gecommuniceerd moet worden over het coronavaccin: https://tinyurl.com/yb7y773k

En wat doe jij in je laatste interview voor de kerst?

Je ridiculiseert echt iedereen en dus ook al die zorgmedewerkers die nog vele vragen en twijfels hebben.

Het is deze uitspraak, die mij laat zien waarom jij in mijn ogen direct moet aftreden:

"het enige wat wij hoeven te doen is even zo'n prikkie halen
en dan een beetje nuffig zitten zeggen van he: "nou ik moet het nog maar zien of ik het wel wil, dat kan natuurlijk niet. Ik hoor mensen zeggen: "ik weet niet precies wat er in zit?" ik denk joh : "je hebt je hele leven frikandellen gegeten en je weet ook niet precies wat hier in zit"

Deze uitspraak is een ongekende minachting voor mensen die beseffen dat het gaat om een experimenteel vaccin met extra risico's (zie foto). Deze uitspraak is een Minister van Volksgezondheid onwaardig.

Dit is dan ook de reden waarom ik op de demonstratie van 17 januari - Nooit meer kabinet Rutte! een vurig pleidooi ga houden voor jouw afreden: https://www.facebook.com/events/989217104906249/

We verdienen in Nederlander een minister van Volksgezondheid, die op zijn minst begrip heeft voor datgene wat er leeft onder heel veel Nederlanders.

Gezonde kerstgroet,
Frank Ruesink

PS 1: Ook dit bericht wordt later vanavond via whatsapp gedeeld met de woordvoerder van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

PS 2: Mijn dank gaat uit naar ondernemer Jorn Lukaszczyk en zangeres Ilse Oversier die mij wezen op dit fragment.

PS 3: Ik hoop dat steeds meer mensen nu de titel begrijpen van mijn boek: "Hugo - ik ben ook jouw soldaat niet". https://tinyurl.com/y6ybsnfk Laten we in 2021 vooral de leiding over ons eigen leven nemen en niet onze gezondheid in handen leggen van mensen, die helemaal niet van mensen houden.