19 maart 2020

MINISTER BRUNO BRUINS – MIJN DANK IS GROOT, U WORDT NU AL GEMIST

Beste Bruno,

Tijdens onze speed date op het VVD festival gaf ik u mijn kaart van “waardering”. https://tinyurl.com/vmrvwvw

Niet onterecht want voor mij was u een stralend middelpunt onder de politici, die ik in het afgelopen jaar heb gesproken.

Geen enkele politicus durfde zo openlijk met mij in gesprek te gaan als u. Tijdens ons gesprek op het politieke zomer BBQ gaf u mij daadwerkelijk hoop en vertrouwen. https://tinyurl.com/y3rt599j

Vertrouwen dat politici best wel open staan om naar de ongemakkelijke vaccinatie waarheid te luisteren.

Ons gesprek werd bijna 400 keer gedeeld en resulteerde zelfs in een interview met een Japanse krant. https://tinyurl.com/yylz3mm2

Tegen Loes Ruesink heb ik altijd gezegd dat u mijn hoop bent in bange dagen. Dit tot ik u gisteren in elkaar zag zakken.

Hoe bizar de minister, die voor mij altijd het toonbeeld was van ontspanning zakt in elkaar en zit opeens thuis met een burn-out . Eerst Rens Raemakers - D66 thuis met een burn-out en nu u.

Maar zoals Johan Cruijff ooit zei: “elk nadeel heb z'n voordeel” en dit is natuurlijk wel even zoeken in uw situatie, maar ik zie een voordeel in deze trieste periode.

Wij weten allebei hoeveel ellende er voor oud Minister Ab Klink is ontstaan tijdens de vorige uitbraak, de Mexicaanse griep.

Wij weten allebei hoe het voor Ab Klink is geweest om een onvolledig getest vaccin in te kopen bij GSK Vaccines. https://tinyurl.com/qu8f654

U weet precies hoe het voor deze minister was om rechtszaak na rechtszaak te ondergaan om zoveel mogelijk misstanden buiten de pers te houden. https://tinyurl.com/r2spltq

Ik ben blij voor u, dat deze mogelijk toekomstige ellende u bespaart blijft.

Voordat ik u veel rust en gezondheid toewens, wil ik u graag een hart onder de riem steken.

Daarom organiseer ik net zoals voor Rens Raemakers een actie voor u. Hopelijk kunt u de kaartenactie net zo waarderen als Rens Raemakers.

Ik wens u het allerbeste toe, rust goed uit en dank voor alle inzet in deze roerige tijd.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Mochten er mensen zijn, die via mij een kaart naar de heer Bruno Bruins willen sturen, laat dan hieronder een tekst voor hem achter. Dan stuur ik hem in de komende periode deze kaarten toe.