22 augustus 2020

HET BRILJANTE ADVIES VAN MIJN NEGENJARIGE ZOON

Natuurlijk was het mooi dat ik woensdag zoveel verschillende politici had gesproken over mijn ontslagbriefactie voor Coronagezant Feike Sijbesma. https://tinyurl.com/yy8z4nce

Natuurlijk was ik blij dat ik Minister-president Mark Rutte in een één op één gesprek hier ook persoonlijk mee confronteerde.

Natuurlijk was ik een dag later euforisch dat Feike Sijbesma al heel snel vertrekt als coronagezant. https://tinyurl.com/y4qaahpk

Maar toch was er iets wat bij mij bleef knagen.
Er was iets wat mij niet helemaal lekker zat over mijn ontmoeting met Mark Rutte.

Dit gevoel verdween als sneeuw voor de zon, toen mijn jongste zoon van negen opeens naast mij kwam staan en de nu al legendarische woorden sprak:

"Papa, zeg gewoon de volgende keer tegen Mark Rutte: Vertel jij mij de waarheid, dan krijg je van mij een ijsje".

Het is zijn liefdevolle en welgemeende advies wat mij morgen weer inspireert om op te staan voor medische vrijheid, onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en een eerlijke overheid.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Dank voor alle positieve, liefdevolle, inspirerende reacties van de afgelopen week. Dank ook voor de mensen die mijn missie hebben gesteund https://tinyurl.com/u5nonol en zeker ook dank aan Melchior Merieme Verbon-Mansouri voor het maken van deze video.

Ps 2: Mijn tip voor iedereen die morgen naar de demonstratie in Den Haag gaat.....blijft dicht bij jezelf, volg je intuïtie, laat je niet gek maken of uitdagen, geloof in de kracht van een geweldloze revolutie, geloof in de kracht van de verbinding, geloof in de kracht van het woord en wees vooral slim, heel slim.

Kijk ter inspiratie naast mijn filmpje met Mark Rutte ook eens naar deze film van inspiratiebron Gene Sharp. https://tinyurl.com/yy7xdk52

Geweldloosheid is voor mij en Voorvrijheid.nu de enige weg naar een vrij, eerlijk, bezield en rechtvaardig Nederland.

Ps 3. Tijd voor kamervragen! Tag gerust een politieke partij of politicus waarvan jij vindt dat die hierover kamervragen moet stellen.