7 maart 2020

DE BELANGRIJKSTE LES VAN HET BOEKENBAL - EEN DAPPER HART LAAT ZICH NOOIT CENSUREREN

Vanochtend werd ik wakker en ik dacht: "natuurlijk moet ik naar het boekenbal toe.

Natuurlijk wil ik aanwezig zijn bij het Boekenbal 2020 waarin Özcan Akyol zijn boekenweekessay over Rebellen en Dwarsdenkers presenteert".

Natuurlijk wil ik de man, die schaamteloos in het Algemeen Dagblad zijn respectloosheid toont voor kritische moeders met kinderen met vaccinschade nog eens verrassen. https://tinyurl.com/sbrp9su

Ik had deze Özcan Akyol al tijdens het Democratiefestival gesproken en hem gevraagd naar zijn intentie achter deze vorm van liefdeloosheid.

Vanavond tijdens het Boekenbal was het een uitgelezen moment om nog eens bliksemactie te organiseren. Herhaling is immers de kracht van de boodschap.

Dus sprak ik vanavond o.a. Twan Huys, Frits Spits, Maxim Hartman en vele anderen om hen te laten weten, dat los van wat de media ook schrijft, we als rebelse minderheid in Nederland niet zwichten voor de manipulatie en machtsmisbruik van de farmaceutische industrie en de overheid.

En ja, natuurlijk was het jammer dat mijn vaste fotograaf en bondgenoot Frank de Graaf niet van de partij was om mijn uitwisseling Freek de Jonge vast te leggen.

Maar ik weet bijna zeker dat na deze ontmoeting vanavond en mijn eerdere brief dit contact een mooi vervolg gaat krijgen. https://tinyurl.com/sq5uveo # medicalfreedom

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps : Graag roep ik al mijn actieve FB vrienden op die zich ernstige zorgen maken over 5G, de hysterie rondom het coronavirus, de bomenkap, de grote misstanden bij de belastingdienst, de 1%, de chemtrails, de ernstige misstanden in de jeugdzorg, het kindermisbruik etc etc om vooral te blijven schrijven.

Want of je nu wel of niet veel geliked of gedeeld wordt, je stem en je woorden zijn belangrijk en hebben meer impact en invloed dan jij misschien nu denkt.

Dus mijn tip na vanavond: laat je dappere hart NOOIT censureren.