10 september 2020

ZATERDAG 26 SEPTEMBER BOEKLANCERING -
HUGO IK BEN OOK JOUW SOLDAAT NIET

Het onderstaande bericht heb ik zojuist via whatsapp naar de woordvoerder van staatssecretaris Paul Blokhuis gestuurd. Dit om mijn eerste boek aan te kondigen.

Beste Ruben,

Precies 3 maanden na onze laatste ontmoeting in Den Haag staat er iets bijzonders te gebeuren. https://tinyurl.com/y4xwvxwd

Op 26 september a.s. lanceer ik in Serooskerke (Zeeland) mijn boek getiteld:

Hugo ik ben ook jouw soldaat niet

Deze dag is daardoor, zoals jij vast wel weet, niet alleen voor mij een mijlpaal. Inderdaad het is dan ook de verjaardag van Hugo de Jonge. Voor mij een prachtige dag om mijn eerste boek te lanceren

Bijna 1,5 jaar ben ik bezig geweest om vele politici waaronder Hugo de Jonge maar zeker ook Paul Blokhuis aan te sporen om hun morele kompas te gebruiken in het vaccinatiedebat.

Dag in dag uit heb ik me ingespannen om vele duizenden mensen in Nederland via facebook te bereiken en hun ogen te openen.

Nooit had ik gedacht dat zoveel mensen open zouden staan om de pijnlijke vaccinatiewaarheid onder ogen te zien.

Dit ondanks het beleid van het Ministerie van Volksgezondheid om lange tijd kritische vaccinatiedenkers te demoniseren.

Vele strategieën hebben jullie vooral op mijn dappere voorgangers (zoals Door Frankema, Ellen Vader en Desiree Röver) j losgelaten.
Waar het begon bij het introduceren van de term “anti-vaccinatie gekkies”, ging het over na het veelvuldig strooien met termen als “indianenverhalen of spookverhalen van anti-vaccers op het internet”.

Gevolgd door de niet aflatende inzet van trollen en natuurlijk het inzetten van Arjen Lubach om middels ons belastinggeld de vaccinatiesceptici in een bepaalde hoek te drukken.

Met uiteindelijk zelfs een treurige poging om kritische goed onderbouwde boeken op het internet helemaal te verbieden. https://tinyurl.com/ydymq73o

Maar als één ding duidelijk geworden is in de afgelopen maanden, dan is het wel dat de waarheid zich in Nederland niet meer laat censureren.

De massa van kritische denkers is te groot geworden. Hoe hard de VVD ook schreeuwt dat: “vaccineren de norm is”, hoe meer mensen ontdekken hoeveel vaccinatiemisstanden er zijn. https://tinyurl.com/v62n59z

Deze ontwikkeling kan jullie op het ministerie ook niet ontgaan zijn.

Dit betekent dat jullie vanuit het ministerie steeds meer zelf met de verzwegen waarheid naar buiten moeten komen om enigszins geloofwaardig te blijven.

Dat er een ontwikkeling bij jullie plaatsvindt werd voor mij bevestigd toen ik door jou en staatssecretaris Paul Blokhuis werd uitgenodigd voor een gesprek. Waarvoor nogmaals mijn dank. https://tinyurl.com/ve3rm94

Blijkbaar hadden jullie goed geluisterd naar de zorgen die ook de WHO heeft over het gebrek aan vaccinatie veiligheidsbewijzen. https://tinyurl.com/y75flylq

Mede door jouw inspanning voor mijn gesprek met Paul Blokhuis is er een start gemaakt om zowel vaccinatieschade te gaan erkennen als het respect voor vaccinatiecriticasters te herstellen.

Voor mij is dit nog steeds stap één: erken de vaccinatieslachtoffers in Nederland.

Slachtoffers die jullie om onbegrijpelijke reden niet wilden zien tijdens de ronde tafel vaccinatie bijeenkomst in 2019.

Jullie luisteren toen nog liever naar de farmaceut GSK die ons al zoveel ellende heeft bezorgd tijdens de Mexicaanse griep.

Ooit komt er een dag dat jullie met schuld en schaamte terugkijken op het besluit om geen vaccinatieslachtoffers uit te nodigen. https://tinyurl.com/y3f2vp22

Nu is het moment daar om mijn virtuele verhalen in een fysiek boek te bundelen en te presenteren aan een groter publiek.

Voor mij een nieuwe kans om veel mensen in Nederland bewust te maken van de risico's van vaccineren en tevens een eind te maken aan de liefdeloosheid in de politiek.

Graag kom ik binnenkort op het Ministerie langs om jou als één van de eersten mijn boek aan te bieden.

Mocht jij of de woordvoerder van Hugo de Jonge nog vragen hebben over dit boek, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Je hebt mijn nummer.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Het boek wordt over een paar dagen gedrukt. We leggen momenteel de laatste hand aan de boekcover. Ik kijk enorm uit naar de boeklancering op zaterdag 26 september tussen 12:00 - 18:00.

Dit gaat o.a. in samenwerking met Nikos Frangiskatos van The Wanderer een heel bijzonder event worden. https://tinyurl.com/y3tcuw7v

Ps 2: De verkoop van het event start binnenkort. Het boek is vanaf vandaag al wel te koop. Levering vindt plaats voor 1 oktober
https://frankruesink.nl/…/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaa…/

Doel is om zoveel boeken te verkopen dat ik volgend jaar ook naar het boekenbal kan. Daar ga ik dan met alle plezier nog eens met özcan Akyol in gesprek over respectvol omgaan met "kritische facebookvrouwen". https://tinyurl.com/s55xh25