27 april 2020

WAT EEN BIZARRE AVOND......

Terwijl ik net bezig was om enthousiast het nieuwe initiatief van De Andere Krant vol in de schijnwerpers te zetten, gaat de bel.

Het is 21:45 uur. Bijzonder want zo laat wordt er bij ons nooit aangebeld. Ik stap uit bed en loop via de overloop naar de trap.

Vanuit het bovenraam, zie ik opeens politie voor de deur staan. Wat een bizar beeld, twee politieagenten op dit tijdstip voor de deur.

Natuurlijk doe ik de deur open en vraag ik waarvoor ze komen. Bijna direct wordt gevraagd of ik iets te maken heb met de demonstratie op 28 april in Den Haag.

Innerlijk ontstaat een gevoel van verbijstering. Gisteren heb ik de politie uit Den Haag al telefonisch gesproken en hier een heel helder stuk over geschreven. https://tinyurl.com/ybfr42dl

Ik had duidelijk aangegeven dat ik met deze hele demonstratie niets te maken heb. Sterker nog ik had vanmiddag nog naar een fantastische uitzending van Sven-Ake Hulleman geluisterd, die mijn kijk op demonstraties beter beschreef dan ik zelf ooit had kunnen doen. https://tinyurl.com/y8b4387k

Hoe bizar is het dat je eerlijkheid niet wordt geloofd?

Hoe bizar is het dat ik als vader van vier kinderen al een jaar op sta voor eerlijke politiek en eerlijke vaccinatievoorlichting en dat mijn eigen eerlijkheid en oprechte verklaring opeens in twijfel wordt getrokken?

Het is de werkelijkheid waar we met elkaar in Nederland blijkbaar in zijn beland.

HOE BLIJ EN TROTS BEN IK DAN OOK...

Dat ik als schrijver onderdeel mag uitmaken van de Vrijheidskrant. Een fantastisch initiatief van Sander Compagner en mede mogelijk gemaakt door vele andere vrijheidsstrijders zoals Ad Broere, Sven-Ake Hulleman, Rob Vellekoop etc.

MELD JE A.U.B. AAN!!

Help mee om deze krant op zoveel mogelijke plekken te verspreiden in Nederland. Jij kan in deze tijd een grotere bijdrage dan ooit leveren om de vrijheid te creƫren, die jij jezelf en de volgende generatie gunt.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Lees alles over deze krant en hoe te helpen met de verspreiding van onze vrijheid, op deze site: https://tinyurl.com/y8g4936f

Ps 2: Ik hoop met heel mijn hart dat deze krant bij een miljoen huishoudens op de deurmat beland.