16 januari 2020

WAAROM ZITTEN ER ZOVEEL BANGE MANNEN IN DEN HAAG?

Op een dag als vandaag schaam ik me er bijna voor dat ik man ben. Met ongeloof zie ik al die mannen met hun ongekende hijgerige scoringsdrift.

Stoere mannentaal voor de bühne als er een relletje is # blenderactie maar op de achtergrond te bang om het echte probleem op te lossen.

Het zijn politici als Paul Blokhuis ( ChristenUnie), Klaas Dijkhoff ( VVD) en Maarten Hijink ( SP), die met de dag meer angst hebben voor:

Al die hoogopgeleide vrouwen, die zich niet meer laten misleiden door de leugens van vaccinleverancier GSK. https://tinyurl.com/tv46h2l

Al die beschermende grootouders, die niet langer toestaan dat hun kleinkinderen in een door de farmaceuten gedomineerde onethische wereld opgroeien https://tinyurl.com/tvu3d8s

De woede van al die mannen, die steeds meer ontdekken dat de farmaceuten al 32 jaar hun afspraken schenden als het gaat om het verstrekken van veiligheidsbewijzen. https://tinyurl.com/vvylgvj

Al die heldere tieners, die steeds meer beseffen wat voor een verwoestende werking het HPV vaccin heeft gehad op het leven van vele (Amerikaanse) lotgenoten https://tinyurl.com/yadx9rma

PAUL BLOKHUIS VERZWIJGT DE WAARHEID ALS DEZE VOOR HEM TE PIJNLIJK IS

Staatssecretaris Paul Blokhuis was er gisteren als de kippen bij om te waarschuwen voor fantasieverhalen op het internet. Maar dezelfde Paul Blokhuis is te bang om de waarheid met ons te delen.

Vorig jaar ontdekte hij dat zijn Ministerie loog over het feit dat er niet 1 levende geaborteerde foetus was gebruikt voor de productie van vaccins maar minimaal 76 levende foetussen.

Levende foetussen waarvan o.a. het hartje, de tong, de milt in stukjes werden gesneden voor het verwerken van vaccins.

Dit zijn niet mijn uitspraken maar niemand minder dan Stanley Plotkin, de godfather in vaccinatieland verklaarde dit alles onder ede. https://tinyurl.com/srn5fmm

En wat deed onze man in Den Haag? Bracht hij de waarheid naar buiten? Nee hij zweeg.

Te bang om zijn persoonlijke doelstellingen niet te halen.

Te bang dat hij in Europa zou worden afgerekend voor een dalende vaccinatiegraad in Nederland.

Te bang voor al die woedende ouders dat het RIVM nooit openheid van zaken heeft gegeven over menselijk DNA in vaccins.

Te bang omdat niemand weet wat het lange termijn effect hiervan is op kinderen.

De waarheid verzwijgen is wat bange mannen doen. Moedige mannen vertellen de waarheid hoe confronterend deze ook is.

Het zwijgen van Paul Blokhuis is ontluisterd als het gaat om de verzwegen vaccinatie waarheid.

Het is niemand minder dan Dr. Soumya Swaminathan, Chief Scientist van de World Health Organisation (W.H.O.), die achter gesloten deuren wel erkent dat er geen goede veiligheidssystemen zijn om de vaccinatiedoden te monitoren. https://tinyurl.com/vm2ep3d

Geen woord hoor je hierover van Paul Blokhuis. Te bang omdat anders ouders ook nog eens zouden horen van Heidi Larson, Directeur van het Vaccine Confidence Project dat ook artsen steeds minder vertrouwen krijgen in de veiligheid van vaccins. https://tinyurl.com/vpcf43k.

Het blijft bij Paul Blokhuis net zo stil als bij Klaas Dijkhoff, die ook nog steeds te bang is om aan iedereen de waarheid te vertellen dat hij mij de twee beloofde vaccinatiebewijzen niet heeft gestuurd.

MAARTEN HIJINK VINDT SCOREN BELANGRIJKER DAN DE PIJNLIJKE WAARHEID DELEN

Als winnaar van de Vaccinatie Sales Talent Award stond hij gisteren vooraan om punten te scoren in de vaccinatie blender affaire.

Maar waar was jij Maarten Hijink om van de daken te schreeuwen dat op deze week wederom een farmaceut werd veroordeeld?

Ditmaal was Roche aan de beurt. 1,5 miljard dollar boete omdat zij ten onrechte hadden beweerd dat het bekende griepgeneesmiddel Tamiflu effectief was in het beheersen van potentiële pandemieën.

Eens te meer werd ook hier duidelijk dat ook deze farmaceut lobbyisten, belangrijke opinieleiders en ghostwriters gebruikte om Tamiflu te promoten met een bedrieglijke belofte aan regeringen die bang zijn voor een grieppandemie. # leugens # arrogantie https://tinyurl.com/v3vsssp

Dit is het echte nieuws Maarten waar jij je als politicus druk over moet maken!

Maar stilzwijgend sta jij aan de kant als het onthutsende nieuws van de W.H.O. naar buitenkomt https://tinyurl.com/yx3doy6u

Al deze informatie is allemaal te pijnlijk om te zien, dus maak jij je druk over een blender. Het zijn mannen zoals jij dat ik me soms schaam dat ik man ben.

Angstige politici die niet zoals Pieter Omtzigt een probleem echt tot op de bodem uitzoeken maar in plaats daarvan boven op de eerste de beste rel in te gaan.

Mannen als Maarten Hijink en Paul Blokhuis hebben de taak om onze kinderen beschermen tegen alle misstanden in de vaccinatie-industrie maar laten het na.

Dus wordt het tijd dat veel meer moedige mensen opstaan, net zoals Robert F. Kennedy Jr. al jaren doet.

Voor mij een dappere man, die in Amerika succesvol opstaat tegen de onethische misstanden in de farmaceutische industrie.

Voor mij een inspiratiebron, die ik op 21 maart a.s. persoonlijk ga ontmoeten als we allebei op dezelfde demonstratie spreken in München.

Dit als aanmoediging voor iedereen om zich hardop uit te spreken over de vele misstanden in de vaccinatie-industrie.

Met gezonde groet

Frank Ruesink

ps: Martha van Loij nogmaals hartelijk dank voor jouw uitnodiging om namens de VaccinatieRaad in München te spreken. Ik kijk er naar uit.