19 april 2020

BRIEF KLAAS DIJKHOFF – NOG EVEN EN DAN STOPT DE ANGSTPOLITIEK IN NEDERLAND

Beste Klaas Dijkhoff,

Natuurlijk was het ongemakkelijk om afgelopen donderdag weer oog in oog met mij te staan. Natuurlijk wilde jij niet net zoals Minister Hugo de Jonge de Coronakrant in ontvangst nemen (zie foto).

Maar de wijze uitspraak van Johan Cruijff gold natuurlijk ook voor jou tijdens deze ontmoeting. Tijdens het VVD festival wilde je mij eigenlijk al niet meer de hand schudden. https://tinyurl.com/ychlfqfj

Toen was je na enige aarzeling beleefd genoeg om het wel te doen. Nu in de Coronatijd mogen we elkaar, van jullie, geen eens de hand schudden. “Elk nadeel heb z’n voordeel”.

Mijn strategie om medische vrijheid te behouden mag na bijna een jaar wel duidelijk zijn. Keer op keer kom ik spontaan jullie wereld binnen wandelen.

Zo dicht mogelijk om op mijn manier jullie in Den Haag te confronteren met de verzwegen waarheid. Door de “1,5 meter samenleving” kon je nog enige afstand houden op weg naar de auto.

Echter het leed, de pijnlijke vaccinatieverhalen en de verzwegen waarheid komt steeds dichterbij.

Mede dankzij al die duizenden mensen, die mijn brieven delen, weet en zie ik dat zelfs jij het verdriet en de pijn van vele Nederlandse ouders al begint te voelen.

En ja, dat doet pijn:

Want hoe vervelend is het als je je als politicus opeens moet gaan verbinden met het leed van iemand als Thanh Hagoort https://tinyurl.com/ybcg9edz

Hoe vervelend is het als je je opeens moet gaan verbinden met die ouders, die de staat hebben gedaagd na de Mexicaanse griep vaccinatie https://tinyurl.com/ybcqhnqa

Maar we hebben het veel vaker gezien:

In de jeugdzorg hebben jullie als politici jarenlang jullie hoofd in het zand gestopt. Hoeveel misbruik moest daar gemeld worden voordat jullie eens echt gingen kijken? https://tinyurl.com/yb67raww

Het vaccinatiedossier is niet anders dan het Jeugdzorg dossier. Het is niet anders dan het dossier van de toeslagaffaire.
Het is niet anders dan het dossier van seksueel misbruik in de katholieke kerk.

De ellende vindt zich verdeeld over heel Nederland onzichtbaar plaats. Steeds meer verhalen komen vervolgens naar boven, maar die willen jullie in Den Haag niet horen. Vastgeroest in oude denkbeelden.

Totdat er zoveel mensen opstaan en jullie net zolang confronteren met de pijnlijke waarheid, dat jullie jaren later keer op keer met schaamrood op de kaken moeten toegeven.

“We hebben de andere kant op gekeken, we hebben niet geluisterd naar de signalen uit het land, we hebben de pijn niet willen zien”

Dit moment is nu Klaas.
De massa is al te groot geworden in Nederland.

Nog even en dan kunnen jullie geen kant meer op met jullie oude denkbeelden. Dan ga jullie links of rechtsom door het stof heen en ja, dat moment help ik graag versnellen.

Uit liefde voor mijn eigen (klein)kinderen. Uit liefde voor iedereen die houdt van zijn medische vrijheid. Uit liefde voor iedereen die uitkijkt naar de gezondheidsrevolutie.

MIJN IDEALE WERELD IS ER Al BIJNA

Nu is het zondagochtend 11 uur en start er wereldwijde meditatie waarin mensen worden opgeroepen om hun ideale wereld te visualiseren.

Graag deel ik een deel van mijn ideale wereld met jou:

Ik zie alle wereldleiders, zoals Mark Rutte die nooit over vaccinatieveiligheid hebben nagedacht, aftreden. Een premier, die zegt hier nooit over te hebben nagedacht is het niet waard om leider van een land te zijn. https://tinyurl.com/y8anvw6f

Ik zie voor me dat na de volgende verkiezingen, politici niet meer trouw zweren aan de koning maar aan de mensen in het land. Politici horen trouw te zijn aan mensen in het land en niet aan een ondemocratisch instituut.

Ik zie voor me dat we in Nederland weer teruggaan naar de menselijke maat, naar kleinschaligheid, weg van een wereldregering, weg van een Europees leger.... dus Nexit.

Ik zie voor me dat Paul Blokhuis een persconferentie geeft en daarin net zoals Minister Cora van Nieuwenhuizen zijn excuses aanbiedt aan alle ouders met kinderen met vaccinatieschade. https://tinyurl.com/y4vvtzv5 En ja, ik ga dan zijn toespraak schrijven..

Ik zie voor me dat de nieuwe Minister van Gezondheid schoon schip maakt op zijn Ministerie van Gezondheidszorg en een holistische gezondheidsvisie implementeert, zodat we veel en veel minder geld kwijt zijn aan de zorg en we ook nog eens echt gezond worden.

Ik zie voor me dat alle politici, die geroepen hebben om een lockdown hun salaris inleveren en hun excuses aanbieden aan alle ondernemers, die nu failliet aan het gaan zijn.

Ik zie voor me dat NOS alle jongeren gaat vertellen hoe eenzijdig hun berichtgeving is geweest over vaccinaties. Dit om te zorgen dat dit in de toekomst nooit meer plaatsvindt.

Ik zie voor me dat Nederland zich volledig terugtrekt uit een ondemocratisch instituut als de World Health Organisation.

En tenslotte…. Ik zie voor me dat politici zoals jij, die duidelijk meer van macht dan van mensen houden, zich volledig uit de politiek terugtrekken.

Het is tijd voor verandering.
Het is tijd voor echte vrijheid.

En ja hier help ik graag aan mee. Dit o.a. door op 5 mei een spontane, lokale bevrijdingsactie te organiseren.

Ik hoop dat vele mensen zich aansluiten en opstaan om vrijer te worden, dan dat we ooit zijn geweest.

Wil je meer weten, schrijf je dan gerust in via https://frankruesink.nl/nieuwsbrief-2/

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Samen met een aantal mannen ben ik bezig om een nieuw initiatief te lanceren.

Met dit initiatief gaan we een bijdrage leveren aan een Vrijer Nederland voor onszelf en onze kinderen.

Hiervan houd ik jullie op de hoogte.

Ps 2: Hoe je leven er nu ook uitziet, blijf ontdekken hoe je uit het veld van angst kan stappen.

Laat je inspireren door wie dan ook om je volledig vrij te maken van angst.

Dit is net zoveel mijn taak als die van jou.

Ga ervoor. "Free yourself from mental slavery".

Luister bv. naar deze prachtige versie van Bob Marley: https://www.youtube.com/watch?v=_EIc3BQP0ds