16 april 2020

ER IS ALTIJD LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL

Toen Klaas Dijkhoff op mijn ziel stampte, besefte ik pas echt wat echt mijn missie op aarde is.

Toen Klaas Dijkhoff zijn afspraken niet nakwam, hielp hij mij om volhardend te worden.

Toen andere politici de dialoog uit de weg gingen, hielpen ze mij keer op keer om mijn boodschap standvastig te blijven herhalen.

Toen ik de eerste scheldpartijen op Facebook over me heen kreeg, ervaarde ik hoe belangrijk het is om mijn zelfliefde te blijven ontwikkelen.

Toen de beveiligers op het VVD festival waren gewaarschuwd voor mijn aanwezigheid, leerde ik pas echt de kracht van het geschreven woord kennen.

Toen ik een vliegtuigje over het PSV stadion liet vliegen om Klaas Dijkhoff aan onze afspraak te herinneren, besefte ik me dat we als mensen zelf in staat zijn om alle misstanden in de politiek op te lossen.

Toen De Telegraaf al hun afspraken niet nakwamen, leerde ik dat ik op elk moment zelf mijn recht kan opeisen.

Toen staatssecretaris Paul Blokhuis mij uitnodigde voor een gesprek, leerde ik dat de aanhouder altijd wint.

Toen ik vandaag de eerste berichten binnenkreeg dat mijn 4.000 keer gedeelde Facebook bericht was geband, besefte ik mij hoe creatief het menselijk brein is en dat het nooit een man kan stoppen om zijn missie te realiseren.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Ik zou het tof vinden als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Hierin houd ik je op de hoogte van een aantal nieuwe acties, die ik ga organiseren plus de voorbereidingen voor Bevrijdingsdag. (details volgen) https://frankruesink.nl/nieuwsbrief-2/ & https://tinyurl.com/y8stz5pc

ps 2: Nu ik vandaag wederom vele tientallen persoonlijke en liefdevolle berichten ontving, besefte ik me hoe sterk we samen staan en hoe mooi het is om elkaar als mensen te bekrachtigen.

ps 3: Ik ben blij en dankbaar dat mijn pad een inspiratiebron mag zijn voor anderen en onthoud dat er altijd licht aan het eind van de tunnel is.