1 september 2020

MARK RUTTE - WE ARE THE 99%

Beste Minister-president,

Mijn geduld raakt ook wel eens op.
Vandaag is zo'n dag.

Zeker als ik lees dat jij vanavond op televisie gaat zeggen dat je als voetbalsupporter of demonstrant niet hardop mag zingen. https://tinyurl.com/y6px8pmq

Natuurlijk had ik dit al eens eerder gelezen maar dat jij als Minister President je in deze tijd ervoor leent om deze boodschap aan ons te verkopen, vind ik echt onvoorstelbaar.

Door welke ziekte-experts laat jij je in deze tijd nog voorlichten?

Zijn dat dezelfde ziekte-experts als bij het fiasco van de Mexicaanse Griep? https://tinyurl.com/y2rj36nx

Zijn dat dezelfde ziekte-experts, die jarenlang stonden toe te kijken hoe onze kinderen steeds vaker chronisch ziek werden? https://tinyurl.com/yxahvtk5

De gezondheidsvisie die jullie in Den Haag voeren, is echt allang achterhaald. Alleen vindt de farmaceutische industrie het heerlijk om jullie als overheid in de tang te hebben en zo nog meer chemische producten ons lijf in te pompen.

Ik vraag me wel eens af: Krijgen jij, Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus dan echt niets mee wat er leeft in de samenleving?

Natuurlijk kom ik jullie binnenkort graag wederom weer eens opzoeken om jullie te confronteren met de ongemakkelijke waarheid maar ik weet echt wel dat die bij jullie drie aan dovemansoren is gericht.

Interessanter is het om te vooruitblikken op hoe jij aan het einde van je leven gaat terugkijken op de woorden die jij vanavond uitspreekt.

Ik ben benieuwd hoe geloofwaardig jij jezelf dan nog vindt.

Ik weet zeker dat je dan tot dezelfde conclusie komt als die heel veel Nederlanders vanavond wederom trekken: heel ongeloofwaardig.

Terwijl ik vanavond wederom tegen mijn kinderen zeg dat er in Nederland betere tijden gaan komen, kijk ik uit naar het moment dat ik op een volgende grootschalige bijeenkomst uit volle borst met deze fantastische man meezing:

WE ARE THE 99%. https://tinyurl.com/yyxc7svy

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Ik verbaas me trouwens hoe ongelofelijk stil alle voetbalsupporters in Nederland zijn.

Ik vind het niet te filmen dat alle grote supportersverenigingen in Nederland maar stilzwijgend blijven toekijken hoe hun club kapot wordt gemaakt.

Waar is jullie liefde voor jullie club gebleven?

Waar is jullie liefde voor jullie stad gebleven?

Gaan jullie zo dadelijk echt met een mondkapje op de tribune zitten? Of komen jullie ook nog eens in actie?

Als voetbalsupporters kunnen jullie als geen ander een statement maken en zorgen dat jullie zo meteen niet in een half leeg stadion, gemuilkorfd, met een half getest coronavaccin op 1,5 meter afstand zitten mee te neuriƫn als jullie club scoort.