2 april 2021

ZEG NEE TEGEN DE WERELD VAN SIGRID KAAG WAAR MEDISCHE APARTHEID REGEERT

Lieve FB volger,

Natuurlijk heb jij net zoals ik en 1,4 miljoen andere Nederlanders met pijn in je hart de tranen vanuit Israël gezien: https://tinyurl.com/2d2zz88k.

Al bij de eerste 2 minuten in de video, Outcry to the world from Israel, voelde ik dat er in Israël precies datgene gebeurd waar ik al twee jaar lang met al mijn berichten voor waarschuw: medische onderdrukking.

Met de uitspraak: "laten we als Nederland een voorbeeld nemen aan Israël" heeft Sigrid Kaag aan iedereen duidelijk gemaakt waar zij met de BV Nederland naar toe wil: Medische Apartheid.

Maar ditmaal bepaalt niet de elite en Sigrid Kaag waar Nederland naar toegaat. Ditmaal kunnen wij als Nederlanders de macht terugpakken door op een krachtige manier onze vrijheid te creëren.

Dit door "Nee" te zeggen tegen een medische handeling, die niet noodzakelijk is.

Dit door "Nee" te zeggen tegen de farmaceutische industrie.

Dit door "Nee" te zeggen tegen elke vorm van manipulatie en te beseffen dat vrijheid ons geboorterecht is. Daar hoeven we niets voor te doen en al helemaal niet iets wat tegen onze wil ingaat.

Dit door met elkaar te zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt.

#opdatwijnietvergeten
#staystrong

Gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: En ja het is erg in Israël. Dagelijks ontvang ik berichten vanuit Israël en de niet gevaccineerden worden steeds meer in het nauw gedreven. Laten we niet wegkijken. Laten we ons blijven uitspreken en laten we weglopen bij een verziekt systeem.

PS 2: Voor iedereen die meer wil lezen over wat er gebeurd in Israël. Hierbij een rapport wat zojuist is verschenen. https://tinyurl.com/vpfpvr37. The Israeli People’s Committee
Interim Conclusion Report, April 2021: From Uncontrollable Impulse to Criminal Spin?